Platební metody

 

Ochrana osobních údajů

 

 

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Veškeré údaje získané od zákazníků užíváme výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytujeme je třetím osobám. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro bezproblémové doručení zboží. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládáme s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.
Vaše data chráníme před zneužitím. Shromažďujeme je výhradně proto, abychom zkvalitnili Naše služby. Veškeré informace o Vaší osobě používáme pouze pro Naši potřebu a neposkytujeme je v žádné podobě nikomu jinému.

 


Stanete-li se zákazníkem Našeho internetového obchodu, dáváte již při registraci souhlas s tím, že údaje o Vás a Vašich nákupech budou shromažďovány a používány. S těmito údaji je zacházeno výhradně dle zákonem stanovených postupů, jak je uvedeno výše.

 

POSKYTOVÁNÍ DAT TŘETÍM OSOBÁM

 

 

Všechny údaje a data, které uvádíte na Naší stránce v žádném případě neposkytujeme dalším subjektům mimo Naši společnost s výjimkou partnerů zajišťujících platební styk jako jsou banky. Vždy však pouze v rámci jedné konkrétní platby s využitím těchto služeb a výhradně v mezích zákona na ochranu osobních údajů.


Značkové oblečení

Jaká je Vaše oblíbená značka oblečení ?
Hugo Boss
36.3%
Guess
11.4%
Armani Jeans
27.4%
Replay
9.7%
Ralph Lauren
15.1%
Počet hlasujících: 667
 

Pánská mikina Emporio Armani EA7 Ventus7

-75%  3 290 Kč   
822,50 Kč
Skladem Doprava zdarma

Dámské boty Armani Jeans

-65%  3 890 Kč   
1 361,50 Kč
Skladem Doprava zdarma

Pánské tepláky Emporio Armani EA7

-55%  2 690 Kč   
1 210,50 Kč
Skladem Doprava zdarma

Unisex batoh Armani Jeans

-60%  3 590 Kč   
1 436 Kč
Skladem Doprava zdarma

Pánská mikina Hugo Boss green

-60%  3 990 Kč   
1 596 Kč
Skladem Doprava zdarma